Tankar och funderingar....

Tänk att folk blir förvånade och nästan får skrämselhicka av lite snö i Mars. Visst kan man bli besviken, men inte heller det borde man bli. Såhär är det ju varje år. Jag blir lite lätt road av alla utrop på Facebook och IRL....HJÄLP SNÖÖÖ. Jag tror inte direkt snön anfaller, och sen tror jag också att inom den närmast tiden är den borta igen och ger utrymme för våren igen Cool. Ha en skön måndag därute!

Kramar

Så var det helg igen då, skööönt! Idag blir det lite smått och gott som står på schemat. Dottern ska träffa en kompis så jag och Johan kan hjälpa äldsta sonen med lite fix. Jag är så glad över att kunnat hjälpa honom med en liten lägenhet, så fin och söt :)! Tror han trivs väldigt bra också!

Huvudet är inte riktigt med mig efter en känslomässigt jobbig dag här i veckan. Förstår inte hur folk är funtade ibland. Var tog snällhet och godhet vägen? Vissa väljer den andra sidan och tror att saker bli bättre om man beter sig så illa man kan. Grattis till dem säger jag, hoppas de en dag öppnar sina ögon för sanningen, för tvång och elakheter är inget jag tror på!

Nu blir det att göra iordning sig så jag och min kärlek kommer iväg. Är så tacksam för att fått ett så kärleksfullt liv! Tänk så många dagar/ år jag levde utan sådant. Jag har lärt mig att ibland måste man våga för att vinna. Och jag vann verkligen!

Ha det gott alla fina där ute, trevlig lördag önskar jag!

KramarLer

En ledig dag är snart tillända! Har hunnit med en hel del idag men ändå känns det som jag borde hinna mer hmm.

20 år har rullat förbi i mitt huvud idag. Jag har packat och fixat inför äldsta sonens flytt, och tänkt på alla de år han levt. Och som han har förgyllt mitt liv, mitt första barn..... liten, blond och jättesöt som liten, nu en riktig snyggning med en söt flickvän och snart med en egen lägenhet. Han har blivit vuxen!

Jag säger som de innan mig, käranån vad tiden flyger iväg...... 

jag börjar känna att det är något som är pågång i halsen och jag är livrädd att jag skall bli sjuk nu. Det går inte. Nästa vecka blandas med både roligheter och tråkigheter. Jag försöker bara tänka på det roliga, det tråkiga kommer ju ändå tillslut, och jag vet ju hur ledsen jag kommer vara den dagen och hur ont i huvudet jag kommer få efteråt av alla spänningar. Så det är ingen idé att tänka på det nu iallafall. Och jag försöker intala mig själv att sanningen och godheten kommer segra. Jag har haft mitt tycker jag, nu ska jag bara ha en härligt liv.

Nu blir det att fixa lite käk till de underbara, så detta får vara allt för denna gång!

Kram på er därute Hjärta

Senaste kommentarer

17.08 | 20:30

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha dessa vinglasringar att ge till min mamma på hennes födelsedag den 1e september. Är det möjligt?

...
12.08 | 10:42

Jättefina smycken.

...
08.06 | 17:13

Vad vacker bild.

...
13.04 | 17:57

jättefin bok detta... Nog har du varit med om en del allt och det är otroligt skönt att se dig så lycklig nu.... Härligt tjejen !!! Kram

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS