Tankar och funderingar....

En ledig dag.....

En ledig dag är snart tillända! Har hunnit med en hel del idag men ändå känns det som jag borde hinna mer hmm.

20 år har rullat förbi i mitt huvud idag. Jag har packat och fixat inför äldsta sonens flytt, och tänkt på alla de år han levt. Och som han har förgyllt mitt liv, mitt första barn..... liten, blond och jättesöt som liten, nu en riktig snyggning med en söt flickvän och snart med en egen lägenhet. Han har blivit vuxen!

Jag säger som de innan mig, käranån vad tiden flyger iväg...... 

jag börjar känna att det är något som är pågång i halsen och jag är livrädd att jag skall bli sjuk nu. Det går inte. Nästa vecka blandas med både roligheter och tråkigheter. Jag försöker bara tänka på det roliga, det tråkiga kommer ju ändå tillslut, och jag vet ju hur ledsen jag kommer vara den dagen och hur ont i huvudet jag kommer få efteråt av alla spänningar. Så det är ingen idé att tänka på det nu iallafall. Och jag försöker intala mig själv att sanningen och godheten kommer segra. Jag har haft mitt tycker jag, nu ska jag bara ha en härligt liv.

Nu blir det att fixa lite käk till de underbara, så detta får vara allt för denna gång!

Kram på er därute Hjärta

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 20:30

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha dessa vinglasringar att ge till min mamma på hennes födelsedag den 1e september. Är det möjligt?

...
12.08 | 10:42

Jättefina smycken.

...
08.06 | 17:13

Vad vacker bild.

...
13.04 | 17:57

jättefin bok detta... Nog har du varit med om en del allt och det är otroligt skönt att se dig så lycklig nu.... Härligt tjejen !!! Kram

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS