Tankar och funderingar....

Äntligen helg!

Så var det helg igen då, skööönt! Idag blir det lite smått och gott som står på schemat. Dottern ska träffa en kompis så jag och Johan kan hjälpa äldsta sonen med lite fix. Jag är så glad över att kunnat hjälpa honom med en liten lägenhet, så fin och söt :)! Tror han trivs väldigt bra också!

Huvudet är inte riktigt med mig efter en känslomässigt jobbig dag här i veckan. Förstår inte hur folk är funtade ibland. Var tog snällhet och godhet vägen? Vissa väljer den andra sidan och tror att saker bli bättre om man beter sig så illa man kan. Grattis till dem säger jag, hoppas de en dag öppnar sina ögon för sanningen, för tvång och elakheter är inget jag tror på!

Nu blir det att göra iordning sig så jag och min kärlek kommer iväg. Är så tacksam för att fått ett så kärleksfullt liv! Tänk så många dagar/ år jag levde utan sådant. Jag har lärt mig att ibland måste man våga för att vinna. Och jag vann verkligen!

Ha det gott alla fina där ute, trevlig lördag önskar jag!

KramarLer

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 20:30

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha dessa vinglasringar att ge till min mamma på hennes födelsedag den 1e september. Är det möjligt?

...
12.08 | 10:42

Jättefina smycken.

...
08.06 | 17:13

Vad vacker bild.

...
13.04 | 17:57

jättefin bok detta... Nog har du varit med om en del allt och det är otroligt skönt att se dig så lycklig nu.... Härligt tjejen !!! Kram

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS